Nicklas Mattsson 33 min
Kaj Nurmi 44 min
Filip Zahn 67 min
Johan Revesz 87 min

Fjärde raka hemmamatchen och fjärde raka matchen utan seger. Det går tungt för Östra Torp för tillfället. I matchens 5:e minut kommer Kaj Nurmi och Martin Jönsson ensamma med en Blentarpförsvarare men Kajs boll mot Martin bryts av försvararen. I den 6:e minuten har Blentarp en farlig nick precis över. I den 9:e minuten slår Martin Jönsson ett fint inlägg som Patrik Andersson språngnickar men målvakten räddar. I den 10:e minuten gör Anders Ohlsson en utomordentlig räddning på ett friläge. I den 12:e minuten testar Martin Rengbo skottlyckan men Martins skott går över. I den 14:e minuten briljerar Filip Zahn med att dribbla sig förbi ett par motståndare men precis när han ska skjuta får han en liten knuff som gör att han tappar balansen. I den 23:e minuten kommer Blentarp runt på högerkanten och spelar snett bak till en forward som rakar in 0-1 bakom en chanslös Anders Ohlsson. I den 38:e minuten gör Anders Ohlsson en fenomenal dubbelräddning då en Blentarpspelare varit fri. I den 39:e minuten snappar Kaj Nurmi upp ett felpass en bit in på Blentarps planhalva. Kaj driver bollen framåt några steg innan han avlossar ett kanonskott som sitter stenhårt i nättaket bakom en förvånad målvakt. 1-1 och Kajs 4:e seriemål i år. Andra halvlek hinner knappt börja innan Patrik Andersson tar sig runt på högerkanten och spelar in bollen mot Filip Zahn som från nära håll är på väg att stöta in 2-1 men Filip får återigen en liten knuff som gör att han missar. Efter den chansen i den första minuten av andra halvlek dröjer det ända till den 66:e minuten innan det hettar till. Patrik Andersson slår ett nytt inlägg som Filip Zahn nickar precis över. I den 80:e minuten gör Anders Ohlsson en ny fin räddning på ett friläge. I den 87:e minuten slår Martin Jönsson ett fint inlägg som når Filip Zahn och Filips skott från nära håll gör tyvärr målvakten en fin räddning på. I den 88:e minuten kommer Martin Jönsson helt fri med målvakten men Martin dröjer något med skottet och målvakten lyckas rädda. Sekunder senare nickar Sebastian Lindahl på mål men målvakten gör en ny fin räddning. En chansrik tillställning slutar rättvist 1-1 och Östra Torp har nu 4 raka matcher utan seger. . Östra Torp firade 75 år och matchen skulle bli en del av festligheterna. I nästa match väntar Skillinge borta den 29:e augusti klockan 15:00.